Gå til hoved-indhold

Turbovex A/S kan tilbyde en moderne energibesparende badventilator som er enkel at montere

MED EN BADVENTILATOR FRA TURBOVEX A/S ER DU SIKRET DET BEDST MULIGE VENTILATIONS PRODUKT TIL DIT BADEVÆRELSE, RENDYRKET FORKÆLELSE FOR SÅVEL DIG SELV SOM FOR DIT BADEVÆRELSE.

Vi kan tilbyde en af markedets bedste og mest montagevenlige badventilator, EasyAir. Ved at installere en badventilator i f.eks. dit badeværelse mindsker du risikoen for ødelæggende og sundhedsskadelige skimmelsvampe til gavn for miljøet og hygiejnen. Såfremt klimaet på dit badeværelse skal være frisk og sund, skal luften udskiftes med jævne mellemrum, hvorved du samtidig undgår, at luften føles tung og indelukket. En effektiv men samtidig støjsvag og energibesparende badventilator er betydeligt mere effektiv end et åbent vindue og spilder samtidig ikke varmen, mens den lufter ud.

Læs mere om vores højkvalitative ventilatorer til alle formål her på hjemmesiden, hvor du med garanti også kan finde lige netop den badventilator, der modsvarer dine krav. Kontakt os også gerne for yderligere info, såfremt du føler behov for dette.
 

ANSKAF EN EFFEKTIV OG SAMTIDIG ENKEL SAMT BILLIG BADVENTILATOR EASYAIR

I takt med at vores privatboliger bliver bedre og bedre isolerede, bliver indeklimaet samtidig ringere og ringere, såfremt der ikke etableres en effektiv ventilation, der også bør omfatte en effektiv badventilator.

 Kontakt os og hør mere om dette produkt og vores andre decentrale løsninger.