Gå til hoved-indhold

Med et varmegenvindingsanlæg fra Turbovex A/S kommer I langt for en beskeden investering

Der er penge at spare ved at investere i et sundt indeklima med et ventilations- og varmegenvindingsanlæg fra Turbovex A/S. Et godt indeklima betyder meget for de ansattes velbefindende, helbred og præstationsevne. Medarbejdere er mere produktive, og har mindre sygefravær, når indeklimaet er i top, ligesom elever i skolerne og undervisere får mere energi og en øget koncentrationsevne. Vi anbefaler følgende til undervisningslokaler:

Læs gerne mere om ventilations og varmegenvindingsanlæg her på hjemmesiden og kontakt os gerne her hos Turbovex A/S for supplerende information og vejledning. Vi er aldrig længere borte end en telefonsamtale.

Stadig flere virksomheder og institutioner foretrækker et varmegenvindingsanlæg fra Turbovex A/S

Et ventilations- og varmegenvindingsanlæg fra Turbovex At/S er indbegrebet af sund økonomi, højteknologi og driftssikkerhed. Vi byder på decentral ventilation rum for rum, TX komfort med fremragende ventilation og maksimal varmegenvinding, enkel installation uden lange rørføringer, lavt energiforbrug - og sidst men ikke mindst masser af frisk luft til alle.

Læs gerne mere om TX varmegenvindingsanlæg her på vores hjemmeside og kontakt også gerne Turbovex A/S og lad os berette mere om vores sofistikerede TX ventilations- og genvindingsanlæg. Billigere end I tror og bedre end i aner