Turbovex A/S

Historie

Turbovex er etableret i 1989. Idégrundlaget var dengang, at Turboventkoncernen, der blev etableret i 1971 og som primært har beskæftiget sig med ventilation til landbrug og industri skulle have et ben mere at stå på; nemlig enkeltrums ventilation til komfort og industri.

Dette har udviklet sig til et omfattende produkt program bestående af anlæg i flere størrelser, der passer til stort set ethvert behov.

Vores mål

Turbovex´ mål at være en leverandør af decentral ventilation i kontrolleret vækst, med fokus på at udbygge samarbejdet med et antal seriøse og professionelle forhandlere fordelt i Europa og Skandinavien.

Vi forsker i og udvikler nye ventilationssystemer til boliger, komfort og industri baseret på anderledes tænkning omkring ventilations anlæg.

Vores plan

Vi vil differentiere os fra de systemer baseret på central ventilation, der gennem mange år har været dominerende på markedet og vi vil gøre ventilations anlæg til hvermands eje således, at installation drift og vedligeholdelse er nemt og overskueligt.

Vi vil øge forbrugeres fokus på de økonomisk attraktive i at installere ventilations anlæg overalt, hvor mennesker færdes.

Kontoret har lukket:

  • 29.05.2023 2.Pinsedag
  • 05.06.2023 Grundlovsdag