Gå til hoved-indhold

Få et godt indeklima, spar penge på energikontoen og skån miljøet med driftsikker bolig ventilation

ET SUNDT INDEKLIMA ER MEGET VIGTIGT FOR DIG OG DIN FAMILIE, OG KAN SPARE JER FOR ADSKILLIGE SYGEDAGE OG MÅSKE OGSÅ FOR UDVIKLING AF ALLERGIER

Det globale miljø er også utroligt vigtigt, og med et 1.klassses anlæg til bolig ventilation får du en løsning, der både sparer energi, giver et godt indeklima og tilmed medvirker til reduceret CO2 udslip.

Et godt anlæg til bolig ventilation er udstyret med højeffektive varmevekslere, der genvinder op til 80-90 % af varmen fra husets varme udluftningsluft.

Vi er specialister i ventilation anlæg og kan tilbyde dig en løsning, som er skræddersyet til netop din bolig. Vi har leveret og installeret mange ventilations anlæg i private boliger, skoler, industri og institutioner - skræddersyet til den enkelte kundes behov.

Kontakt os snarest belejligt og lad os få en snak om ventilation anlæg - og bed også om et fordelagtigt tilbud.
 

ANSKAF VENTILATION I DIN BOLIG MED ET GODT OG DRIFTSIKKERT DECENTRALT VENTILATIONS ANLÆG FRA TURBOVEX A/S

TX HomeVex konceptet fra Turbovex A/S indebærer i al sin enkelhed installation af et mindre pladsbesparende decentralt ventilations anlæg med varmegenvinding til din bolig - et anlæg, som er tilpasset dit og din families ventilationsbehov.

Bolig ventilation med Turbovex A/S ved roret er kvalitet hele vejen igennem med et lavt energiforbrug, en meget høj genvinding af varme samt en håndsrækning til miljøet som resultat.

Kontakt os gerne og hør mere, vi sidder klar ved telefonerne.