Gå til hoved-indhold

Vælg skoleventilation med et driftsikkert anlæg fra Turbovex A/S. Kvalitet til enhver tid

Turbovex A/S kan blandt andet byde på et udvalg af anlæg til skoleventilation i lokaler af enhver størrelse. TX 250ATX 500A, TX 750A og X 1000A –  er decentrale anlæg som klarer flere lokaler for eksempel klasselokaler med en kapacitet på mellem 250 m³ og 1000 m³ i timen. Disse anlæg har en varmegenvinding på ikke mindre end 80 %, og det er således kun en mindre del af varmen der forsvinder.

Anskaf skoleventilation fra Turbovex A/S, det er simpelthen for dyrt at have et dårligt indeklima. Med utilstrækkelig ventilation falder produktiviteten, ligesom indlæringsevnen og koncentrationsevnen er betydeligt forringet.

Kontakt Turbovex A/S for en indledende snak om skoleventilation til gavn for indeklimaet – det betaler sig virkelig. 

DRIFTSIKKER SKOLEVENTILATION MED ET VENTILATIONSANLÆG OG VARMEGENVINDING FRA TURBOVEX A/S

Få et godt indeklima året rundt med et godt og driftsikkert ventilationsanlæg fra Turbovex A/S. Skoleventilation året rundt med individuel styring, uden effekttab i lange rørføringer, med et lavt energiforbrug.

Vi kan tilbyde skoleventilation med anlæg i flere størrelser og med forskellig kapacitet, kvalitetsanlæg som I vil have stor glæde af i mange år fremover. God ventilation skaber et godt indeklima og skaber glade og mere produktive elever.

Læs mere om skoleventilation her på vores hjemmeside og tøv ikke med at kontakte os for yderligere information.