Gå til hoved-indhold

Frisk Luft

ET VENTILATIONS- OG VARMEGENVINDINGSANLÆG FRA TURBOVEX A/S ER INDBEGREBET AF SUND ØKONOMI, HØJTEKNOLOGI OG DRIFTSSIKKERHED.

Vi byder på decentral ventilation rum for rum, TX komfort med fremragende ventilation og maksimal varmegenvinding, enkel installation uden lange rørføringer, lavt energiforbrug - og sidst men ikke mindst masser af frisk luft til alle.
Med et genveksanlæg sparer man på varmen, idet man genbruger den eksisterende varme. Et genveksanlæg byder på et godt og behageligt indeklima med en lav luftfugtighed og giver frisk luft uden varmespild.
I private boliger, på kontorer, sygehuse, skoler og en masse institutioner er det ganske almindeligt at have ventilationsanlæg, der både udsuger og indblæser frisk luft. Det kaldes balanceret ventilation., men i mange bygninger findes der stadigvæk kun udsugning. Ved balanceret ventilation sker både tilførslen og udsugningen af luft mekanisk, og det er således som oftest ikke noget problem at styre luften. Det betyder, at man kan bestemme både luftretningen, luftmængden og lufttemperaturen - samt også måden luften blæses ind i lokalet på. Hos Turbovex A/S kan vi desuden føre en stor del af den udsugede luft tilbage til boligen eller bygningen - balanceret ventilation, ligesom vi kan tilbyde energibesparende varmegenindvinding.
Decentrale ventilationsanlæg placeres i lokalet tæt ved ydervæggen, idet den meget korte transport af frisk luft udefra samt anlæggets varmeveksler sidder lige ved siden af i anlægget og bidrager til et meget lavt energiforbrug. En varmeveksler fra Turbovex A/S yder helt op til cirka 80 % varmegenvinding.
 

MED ET 1.KLASSES VENTILATIONS ANLÆG FRA TURBOVEX A/S ER DU SIKRET MARKEDETS NOK BEDSTE VENTILATION

Et ventilations anlæg fra Turbovex A/S designet til boligventilation er et særdeles effektivt og alligevel lydsvagt. Alle vores ventilations anlæg er konstrueret til at skabe balance mellem den luft, der suges ud og den luft, der blæses ind, så du får frisk luft uden træk.
Vi anbefaler for det meste ventilations anlæg, der som ofte omtales som Genveks anlæg. 
Når man anskaffer et anlæg med varmegenindvinding, opnår man en lang række fordele: bedre varmeøkonomi og dermed også en væsentlig lavere varmeregning, øget komfort og et bedre og sundere indendørs klima, konstant tilførsel af frisk luft, der er renset for blandt andet polen og sodpartikler, mindsket CO2 udledning og en værdiforøgelse af boligen. Fugten i huset reduceres, hvorved risikoen for fugtangreb og skimmelsvamp minimeres. Vores TX anlæg er næsten usynlig ventilation med meget høj varmegenvinding og lavt energiforbrug.
Læs gerne mere om TX varmegenvindingsanlæg her på vores hjemmeside og kontakt også gerne Turbovex A/S, og lad os berette mere om vores sofistikerede TX ventilations- og genvindingsanlæg.

BILLIGERE END I TROR OG BEDRE END I ANER.