Gå til hoved-indhold

Godt Indeklima

DANSKERNE OPHOLDER SIG I GENNEMSNIT 80-90 PROCENT AF TIDEN INDENDØRS, OG HERAF TILBRINGER VI TYPISK 16 TIMER I DØGNET I VORES BOLIG.

Derfor er det vigtigt for vores sundhed og livskvalitet, at indeklimaet i boligen er godt.
DÅRLIGT INDEKLIMA KAN GIVE GENER OG UBEHAG SOM:

  • Irritation i øjne, næse og hals
  • Udslæt, rødme og kløe i huden
  • Hovedpine og træthed
  • Kvalme og svimmelhed

Hvis du selv eller en anden i din familie lider af nogle af de nævnte symptomer - uden at der er en umiddelbar forklaring, er det en god idé at tjekke, om der er noget galt med husets indeklima.

Hver 5. dansker lider af allergi eller astma, og antallet af allergikere har været stigende gennem de sidste 20 år. Forskerne ved ikke rigtig, hvorfor antallet stiger, men de mener, at forhold i indeklimaet har betydning. Derfor er det vigtigt af man har fokus på at få et godt indeklima.
 

MED ET GENVEKSANLÆG FRA TURBOVEX A/S ER DU SIKRET ET GODT INDEKLIMA OG BESPARELSER PÅ VARMEKONTOEN

Anskaf decentral  ventilation fra Turbovex A/S, det er simpelthen for dyrt at have et dårligt indeklima. Med utilstrækkelig ventilation falder produktiviteten, ligesom indlæringsevnen og koncentrationsevnen er betydeligt forringet.
Få et godt indeklima året rundt med et godt og driftsikkert ventilationsanlæg fra Turbovex A/S. Ventilation året rundt med individuel styring, uden effekttab i lange rørføringer, med et lavt energiforbrug og pakket ind i et smukt arkitekttegnet design og med mange indbygnings muligheder.
Vi kan tilbyde decentral  ventilation med anlæg i flere størrelser og med forskellig kapacitet, kvalitetsanlæg som I vil have stor glæde af i mange år fremover. God ventilation skaber et godt indeklima for alle, og skaber glade og mere produktive medarbejdere for en beskeden investering.
 

MED ET 1.KLASSES GENVINDINGSANLÆG FRA TURBOVEX A/S KAN DU SIKRE DIG ET GODT INDEKLIMA I MASSER AF ÅR

Et godt indeklima øger i høj grad koncentrationsevnen, præstationsniveauet og arbejdsglæden blandt eksempelvis både ansatte og skoleelever. Turbovex A/S har installeret adskillige decentrale ventilationsanlæg og har ligesom andre konstateret, at det er tilfældet.
 

FÅ ET GODT INDEKLIMA, SPAR PENGE PÅ ENERGIKONTOEN OG SKÅN MILJØET MED DRIFTSIKKER BOLIG VENTILATION FRA TURBOVEX A/S

Et sundt indeklima er meget vigtigt for dig og din familie, og kan spare jer for adskillige sygedage og måske også for udvikling af allergier. Det globale miljø er også utroligt vigtigt, og med et 1.klassses anlæg til bolig ventilation fra Turbovex A/S får du en løsning, der både sparer energi, giver et godt indeklima og tilmed medvirker til reduceret CO2 udslip. Et godt anlæg til bolig ventilation fra Turbovex A/S er udstyret med højeffektive varmevekslere, der genvinder op til 80-90 % af varmen fra husets varme udluftningsluft.

FÅ ET GODT INDEKLIMA, SPAR PENGE PÅ ENERGIKONTOEN OG SKÅN MILJØET MED DRIFTSIKKER BOLIG VENTILATION FRA TURBOVEX A/S. KONTAKT OS FOR YDERLIGERE INFORMATIONER.