Gå til hoved-indhold

Vi kan forsyne dit hus med ventilation, som kraftigt forbedrer dit indeklima

HOS TURBOVEX A/S KAN VI TILBYDE AT FORSYNE DIT HUS MED VENTILATION, SOM VIL FORBEDRE DIT INDEKLIMA KRAFTIGT.

Vi kan tilbyde flere forskellige anlæg med forskellig ventilations kapacitet, eksempelvis vores populære TX HomeVex, som specielt retter sig mod private boliger.

Én TX Homevex giver et godt indeklima i et hus/lejlighed på 125 m².

TX HomeVex kombinerer fordelene ved decentral hus ventilation med muligheden for at ventilere i flere rum samtidig på en nem og effektiv måde. Anlægget er så genialt indrettet, at du tilmed kan tilslutte køkkenets emhætte til anlægget.

Kontakt Turbovex A/S og få en konstruktiv snak om hus ventilation og læs også gerne mere her på hjemmesiden. Foruden TX HomeVex kan vi  tilbyde anlægget Easy Air. 

EasyAir klarer et luftskifte på 54 m³/h 

ET HUS MED VENTILATION I TOPKLASSE LEVERET AF TURBOVEX A/S ER ET HUS MED ET SUNDT INDEKLIMA

Vil du også have et hus med ventilation i en klasse for sig - markedets bedste? Kom i givet fald trygt til Turbovex A/S, vi kan tilbyde dig et bredt udvalg af ventilationsanlæg i alle størrelser til private boliger.

Vi byder på topkvalitet og særdeles attraktive priser - og kan prale med en stor skare af tilfredse kunder. Du er velkommen til læse mere om her på hjemmesiden om, hos hvilke kunder vi allerede har installeret hus ventilation.

Lad os forvandle dit hus med ventilation, der markant forbedrer indeklimaet. Driftsikkert og energivenligt til gavn for miljøet.