Gå til hoved-indhold

Højteknologisk industriventilation. Læs mere om topmodellen TX 3100A fra Turbovex A/S

Få et bedre indeklima, på en enkel, energivenlig og billig måde. Hos Turbovex A/S kan vi tilbyde et højteknologisk anlæg til industriventilation, et driftsikkert anlæg som byder på frisk luft overalt året rundt.

Vores topmodel TX 3100A monteres på taget med kun en eneste gennemføring uden tilslutning af yderligere rør. TX 3100A industriventilation med en højtydende og roterende varmeveksler, der næsten lydløst genvinder varmen fra udsugningsluften, en gratis varme som overføres til indblæsningsluften. Denne teknik giver et komfortabelt luftskifte, idet varmeveksleren er udstyret med en renblæsnings sektor, som ganske enkelt forhindrer, at der blæses forurenet luft tilbage i lokalet.

Det avancerede 360° indblæsnings system udnytter den såkaldte coanda effekt og giver en optimal fordeling af varm og ren luft ind i lokalet, idet anlægget udnytter den varme luft, som til enhver tid ophobes under taget og dermed udnytter en energikilde, som man normalt ikke har glæde af.

TURBOVEX A/S – LEVERANDØR AF AVANCEREDE INDUSTRIVENTILATION OG VENTILATION TIL BOLIGER OG INSTITUTIONER M.M.

Ren og sund luft på arbejdspladsen indebærer større arbejdsglæde, øget koncentrationsevne og mindre sygefravær, det uanset om man befinder sig i sin private bolig eller arbejder på kontor, i skoler, daginstitutioner, idrætshaller eller industrianlæg. Turbovex A/S byder på et af de mest avancerede, energivenlige og effektive anlæg til industriventilation m.m., vores model TX 3100A.

Læs gerne mere om os og vores industri ventilation her på hjemmesiden og tøv ikke med at kontakte os for yderligere information.