Gå til hoved-indhold

Få et betydeligt bedre indeklima med ordentlig ventilation og varmegenindvinding

VI ANBEFALER DANSKE BOLIGEJERE AT INSTALLERE ET ANLÆG TIL VENTILATION MED VARMEGENVINDING, SÅFREMT BOLIGEN ER RELATIV NY, VELISOLERET OG TÆT, ELLER SÅFREMT ET ÆLDRE HUS ER BLEVET GRUNDIGT EFTERISOLERET OG TÆTNET

Når man anskaffer et anlæg med kombineret varmegenindvinding og ventilation, opnår man en lang række fordele:

  • Bedre varmeøkonomi og dermed også en væsentlig lavere varmeregning
  • Øget komfort og et bedre og sundere indendørs klima, konstant tilførsel af frisk luft, der er renset for blandt andet polen og sodpartikler
  • Mindsket CO2 udledning og en værdiforøgelse af boligen
  • Fugten i huset reduceres, hvorved risikoen for fugtangreb og skimmelsvamp minimeres. Radon minskes også med ventilation.

Vores TX anlæg er næsten usynlig ventilation med meget høj varmegenvinding og lavt energiforbrug.

Kontakt derfor snarest muligt Turbovex A/S og lad os få en indledende snak om varmegenindvinding og ventilation i din bolig og/eller din virksomhed. Vi er altid klar med gode råd og vejledning - og selvfølgelig også med et fordelagtigt tilbud.
 

EASYAIR DECENTRAL VENTILATION ER EFFEKTIV OG ER MED 73% VARMEGENINDVINDING 

Et anlæg til ventilation med varmegenvinding er en god og sund investering for både din økonomi, dit helbred og dit hus.

I en bolig uden tilstrækkelig ventilation ophobes der konstant fugt, støv og kemiske stoffer fra for eksempel badeværelset, møbler og rengøringsmidler m.m. - og det kan i mange tilfælde medføre helbredsproblemer for dig og din familie.

Længere tids fugt kan desuden medføre angreb af skimmelsvamp, som kan være særdeles sundhedsfarligt. Du kan sjældent selv mærke, om din bolig er for fugtig - lugt er som regel det eneste, man lægger mærke til.

Mål derfor luftfugtigheden i din bolig med et hygrometer, som kan anskaffes for nogle få kroner.

Få en snak med Turbovex A/S om ventilation med varmegenindvinding - det betaler sig.