Gå til hoved-indhold

Decentral ventilation til boliger, skoler og kontorer. Under konstant udvikling

Kravene til lavere energiforbrug og ventilationsanlæg med varmegenvinding er mere krævende end nogensinde tidligere, og de vil med al sandsynlighed blive skærpet yderligere gennem de kommende år.

Det gør sig gældende for såvel ved opførelse af nye boliger, skoler, idrætshaller, industri haller og institutioner som for renovering af eksisterende byggeri. Se mere om vores produkter her:

VI UDVIKLER KONSTANT VORES LØSNINGER TIL DECENTRAL VENTILATION

Med henblik på et lavere energiforbrug og højere varmegenvinding, og vi er allerede kommet meget langt. Vi kender kravene, og vi udvikler hele tiden vores løsninger, så rådgivere, bygherrer, entreprenører m.fl. kan integrere den nødvendige ventilation i projekterne.

Den måske bedste mulighed for enkel, effektiv og designmæssig flot decentral ventilation af boliger, skoler, idrætshaller, industri bygninger og institutioner m.v. ligger trygt og sikkert i hænderne hos Turbovex A/S.

Kontakt os og lad os få en snak om decentral ventilation til overkommelige priser og bliv klogere om fremtiden. Vi er altid at finde i pool position, når det gælder decentral ventilation.
 

DECENTRAL VENTILATION - NU OG I FREMTIDEN. KONTAKT TURBOVEX A/S OG HØR MERE OM DECENTRAL VENTILATION

God luftkvalitet i din bolig er en forudsætning for at kunne sikre et godt indeklima. I dagens Danmark er spørgsmålet ikke, hvorvidt der skal etableres ordentlig ventilation i en bolig, men nærmere hvilken løsning, der skal vælges.

Kontakt Turbovex A/S og hør mere om decentral ventilation med varmegenvinding, som de fleste foretrækker, ikke mindst på grund af de meget lave installations omkostninger.

DECENTRAL VENTILATION ER FREMTIDENS FORM FOR VENTILATION.