Få et individuelt og perfekt indeklima med driftsikre decentrale ventilationsanlæg fra Turbovex A/S

Turbovex A/S er specialister i installation og drift af decentrale ventilationsanlæg og har installeret mange anlæg i både ind- og udland til vore kunders fulde tilfredshed. Decentrale ventilationsanlæg tilgodeser det enkelte rum ved ikke at kræve en besværlig og dyr montage. Det er behovsstyret ventilation - ligeledes rum for rum

Med decentrale ventilationsanlæg kan man nemt og bekvemt tilgodese alles behov for at kunne tilpasse indeklimaet helt efter egne ønsker, når der er behov for det.

Decentral ventilation indebærer mange fordele som for eksempel lave installationsomkostninger, et lavt energiforbrug og en meget høj grad af varmegenvinding, helt op til mere end 80 %.

Læs gerne mere om vores mange typer af decentrale ventilationsanlæg her på hjemmesiden og kontakt os også gerne for yderligere info.

Giv jeres skoleelever et godt indeklima med decentrale ventilationsanlæg fra Turbovex A/S

Et godt indeklima øger i høj grad koncentrationsevnen, præstationsniveauet og arbejdsglæden blandt eksempelvis både ansatte og skoleelever. Turbovex A/S har installeret adskillige decentrale ventilationsanlæg og har ligesom andre konstateret, at det er tilfældet.

Kontakt os og lad os få en snak om driftsikre decentrale ventilationsanlæg fra Turbovex A/S. Vi er eksperter i decentrale ventilationsanlæg.