Gå til hoved-indhold

Mekanisk ventilation - altid i den samme høje kvalitet fra Turbovex A/S. Læs mere på hjemmesiden

MEKANISK VENTILATION ER MERE EFFEKTIV END UDLUFTNING GENNEM VINDUER, DØRE OG ANDRE VENTILATIONSÅBNINGER. DENNE EKSTRA VENTILATION ER ISÆR BETYDNINGSFULD I KØKKEN OG BAD.

Det er langt mere effektivt at ventilere med et mekanisk ventilationsanlæg end at lufte ud gennem vinduer, døre og forskellige ventilationsåbninger, såkaldt naturlig ventilation.

Mekanisk ventilation med varmegenvinding er et anlæg, hvor varmen fra den luft, der suges ud, bruges til at opvarme den friske luft, der blæses ind. Derved opnår man et behageligt indeklima med masser af frisk luft uden nævneværdigt varmespild og uden, at du behøver at lufte ud på andre måder.

Hos Turbovex A/S kan vi tilbyde dig effektiv mekanisk ventilation til en særdeles rimelig pris. Alt dette og mere til kan du læse mere om på vores hjemmeside, ligesom du selvfølgelig altid er velkommen til at kontakte os for yderligere info samt vejledning.
 

MEKANISK VENTILATION PÅ HØJESTE NIVEAU MED ET DRIFTSIKKERT OG EFFEKTIVT ANLÆG FRA TURBOVEX A/S

Du og din familie forurener indeluften, når I opholder jer i huset og foretager jer normale dagligdags ting. Luften forurenes eksempelvis med røg og diverse partikler, når I laver mad, tænder stearinlys og meget andet. Luften gøres fugtig når I tager bad, vasker tøj og vander planter med mere, ja selv når I sover, forurenes luften, idet luftens indhold af kuldioxid og fugt stiger, når I trækker vejret - og risikoen for skimmelsvamp øges markant.

Det er derfor af største vigtighed, at luften i huset, på kontoret, i skolen eller institutionen jævnligt skiftes ud med frisk luft. Hvis huset ikke udluftes jævnligt, kommer indeluften til at føles tung og indelukket. Dårligt indeklima kan blandt andet medføre hovedpine, træthed, hoste og irriterede øjne.

Få en snak med Turbovex A/S om mekanisk ventilation, som er bedre og billigere end du tror.