Gå til hoved-indhold

Lev og bo sundt uden skimmelsvamp. Få en konstruktiv snak med Turbovex A/S om effektiv ventilation

MED DAGENS KONSTANT BEDRE ISOLEREDE BYGNINGER ER DET BLEVET MERE NØDVENDIGT END NOGENSINDE MED EN EFFEKTIV VENTILATION, IKKE BLOT FOR AT UNDGÅ DEN UBEHAGELIGE OG SUNDHEDSSKADELIGE SKIMMELSVAMP MEN OGSÅ FORDI DET SIMPELTHEN ER FOR DYRT AT HAVE ET DÅRLIGT INDEKLIMA.

I erhvervsbygninger uden den rigtige ventilation falder produktiviteten, og i skoler og børneinstitutioner reduceres indlæringsevnen og koncentrationsevnen ganske betydeligt

Med et decentralt ventilationsanlæg fra Turbovex A/S, dækkes behovet for tilstrækkelig ventilation i mange typer af lokaler samtidig med, at man holder på det meste af varmen og ikke fyrer for gråspurvene. Vores komfort serie af ventilationsanlæg har en varmegenvinding på mere end 80 %, og er din garanti for at eliminere blandt andet skimmelsvamp.

Læs mere om vores mange ventilationsanlæg til boliger, institutioner og industrien, vi har højteknologiske ventilationsanlæg i alle størrelser, der er enkle og billige at installere. I tvivl om noget vedrørende skimmelsvamp og ventilation? Tøv ikke med at kontakte os, vi er aldrig længere borte end en telefonsamtale.

  • TX HomeVex    Lejlighed 125 m²
  • EasyAir            NYHED 54 m³ i timen
  • TX 250A           Kontor 50 m²
  • TX 500A           Undervisning 40 m²
  • TX 750A           Undervisning 60 m²
  • TX 1000A         Institution 100 m²
  • TX 3100A         Værksted 200 m² - Idrætshal 300 m²
     

UNDGÅ SKIMMELSVAMP. SE DET OMFATTENDE PROGRAM AF VENTILATIONSANLÆG FRA TURBOVEX A/S TIL BOLIGER, INSTITUTIONER OG INDUSTRIEN.

Kom på forkant med nutidens og fremtidens gennemisolerede bygninger - vælg et energivenligt og miljøvenligt ventilationsanlæg og undgå den sundhedsskadelige og modbydelige skimmelsvamp.

Se de mange muligheder her på vores hjemmeside og download gerne vores produktblad for de modeller i vores store udvalg, som måtte have din interesse. Vi kan tilbyde fremtidssikret ventilation i topklasse til både boliger, institutioner og industri. Turbovex A/S byder på et sundt indeklima uden skimmelsvamp.