Gå til hoved-indhold

Turbovex A/S tilbyder effektiv og prisbillig ventilation til kontor. Kontakt os og hør mere om ventilation

DET ER I BUND OG GRUND ALT FOR DYRT AT FÆRDES I ET DÅRLIGT INDEKLIMA

Produktiviteten falder, ligesom indlæringsevnen og koncentrationsevnen er betydeligt forringet.

Med decentral ventilation til kontor og eksempelvis undervisningslokaler, kan man få tilgodeset behovet for tilstrækkelig ventilation til kontor og i mange andre typer af lokaler samtidig med, at varmen ikke slippes ud til gråspurvene, idet mange af vores ventilationsanlæg har en varmegenvinding på mere end 80 %.

Tag eksempelvis et kig på vores mindste anlæg TX 250A, der er specielt egnet til ventilation af kontor, som ikke oversiger 50 m2. Udskifter 200 m3 luft i timen og med en genindvinding af varmen på 80,6 %. Er det ikke tilstrækkeligt, kan vi også tilbyde anlæg med en betydeligt større kapacitet, som:

Ring til os hos Turbovex A/S og hør mere om ventilation til kontor. Vi er altid klar med gode råd og vejledning og hjælper jer naturligvis hele vejen igennem med installation og drift af ventilation til kontor.

EFFEKTIV VENTILATION TIL KONTOR OG LIGNENDE LOKALER. ANSKAF ET ANLÆG I TOPKVALITET

Når du anskaffer ventilation til kontor, er du med til at sikre et bedre indeklima til gavn for dine ansattes produktivitet, koncentrationsevne og ikke mindst deres velbefindende.

Vi er specialister i ventilation til kontor og andre lokaler, store som små, og vi kommer gerne ud for at besigtige dine lokaler og give dig et godt tilbud.

Læs mere her på hjemmesiden og kontakt os hjertens gerne for yderligere info.