Turbovex har mere end 40 års erfaring med udvikling og salg af decentrale ventilationsanlæg. Decentral ventilation eliminerer behovet for rørføring i hele bygningen. Med decentrale ventilationsanlæg fra Turbovex kan du projektere og gennemføre ventilation alt efter dine behov - også selv om du ved, at du på et senere tidspunkt har brug for at udvide kapaciteten. I dag fører vi et komplet produktprogram med fleksible og økonomiske ventilationsløsninger, der dækker private, skoler, institutioner og industrien.

En af vore mærkesager er, at vi sætter en ære i at følge med i de gældende krav til luftskifte som det blandt andet er beskrevet i BR20. Derfor er du mere end velkommen til at kontakte os for en snak om hvilke krav ventilationen i dit nye byggeprojekt skal overholde.

Decentral ventilation er en ventilator i hvert af de rum, der skal ventileres.
Dermed eliminerer man behovet for rørføring - og får dermed en æstetisk attraktiv og direkte udsugning, hvor og når du behøver det.
En ventilator pr. rum giver dig frihed til at projektere efter behov. Dvs. du nemt og smertefrit kan udvide ventilationen i takt med en evt. udvidelse af bygningen.

Med så mange år i ventilationsbranchen tør vi godt hævde, at vores allernyeste løsninger har sat nye standarder blandt vvs- og  el-installatører, arkitekter og rådgivende ingeniørfirmaer, hvilket ikke mindst skyldes de energieffektive og samtidig støjsvage produkter i høj kvalitet.

Aluminium.
Turbovex´anlæg er fremstillet næsten udelukkende i aluminium. Det giver en vægtbesparelse på op mod 50% i forhold til sammelignelige ventilationsanlæg og dermed større frihed i forhold til placering og krav til bæreevne.

Udvid, kombinér, spar.

Med Turbovex ventilation har du frihed til at kombinere og udvide som du vil. Et eksisterende centralt ventilationsanlæg kan sagtens suppleres med enkeltstående anlæg. Dermed slipper du for en opgradering af et centralt ventilationsaggregat, der kan vise sig at være underdimensioneret.

Hvorfor ventilation?

Vi bruger mange timer inden døre hver eneste dag - i privaten, på jobbet, i skolen eller i fritiden.
Derfor er indeklimaet vigtigt for vores trivsel - for vores livskvalitet.

Indelukket og dårlig luft, husstøvmider, fugtighed, for megen kulde eller varme giver os astma, allergi, hovedpine, trætte øjne og gør os sløve og uoplagte.

Løsninger som aircondition-anlæg eller at åbne vinduer og døre er ikke optimale. Træk og kulde og uensartet fordeling af den friske luft - for bare at nævne et par af ulemperne.

Kontoret har lukket:

  • 29.05.2023 2.Pinsedag
  • 05.06.2023 Grundlovsdag