Gå til hoved-indhold

Få et individuelt og perfekt indeklima med driftsikre decentrale ventilationsanlæg

VI ER SPECIALISTER I INSTALLATION OG DRIFT AF DECENTRALE VENTILATIONSANLÆG OG HAR INSTALLERET MANGE ANLÆG I BÅDE IND- OG UDLAND TIL VORE KUNDERS FULDE TILFREDSHED

Decentrale ventilationsanlæg tilgodeser det enkelte rum ved ikke at kræve en besværlig og dyr montage. Det er behovsstyret ventilation - ligeledes rum for rum

Med decentrale ventilationsanlæg kan man nemt og bekvemt tilgodese alles behov for at kunne tilpasse indeklimaet helt efter egne ønsker, når der er behov for det.

Decentral ventilation indebærer mange fordele som for eksempel lave installationsomkostninger, et lavt energiforbrug og en meget høj grad af varmegenvinding, helt op til mere end 80 %.

Decentrale ventilationsanlæg placeres i lokalet tæt ved ydervæggen, idet den meget korte transport af frisk luft udefra samt anlæggets varmeveksler som er indbygget i anlægget. En varmeveksler fra Turbovex A/S yder helt op til cirka 80 % varmegenvinding.
Læs gerne mere om vores mange typer af decentrale ventilationsanlæg her på hjemmesiden og kontakt os også gerne for yderligere info.

GIV JERES ANSATTE ELLER SKOLEELEVER ET BEDRE INDEKLIMA MED DECENTRALE VENTILATIONSANLÆG

Et godt indeklima øger i høj grad koncentrationsevnen, præstationsniveauet og arbejdsglæden blandt eksempelvis både ansatte og skoleelever. Turbovex A/S har installeret adskillige decentrale ventilationsanlæg og har ligesom andre konstateret, at det er tilfældet.

Kontakt os og lad os få en snak om driftsikre decentrale ventilationsanlæg fra Turbovex A/S. Vi er eksperter i decentrale ventilationsanlæg.