Gå til hoved-indhold

Lavt Energiforbrug

FÅ ET GODT INDEKLIMA ÅRET RUNDT MED ET GODT OG DRIFTSIKKERT VENTILATIONSANLÆG FRA TURBOVEX A/S.

Billig ventilation året rundt med individuel styring, uden effekttab i lange rørføringer, med et lavt energiforbrug og pakket ind i et smukt arkitekttegnet design og med mange indbygnings muligheder.

Et ventilations- og varmegenvindingsanlæg fra Turbovex A/S er indbegrebet af sund økonomi, højteknologi og driftssikkerhed. Vi byder på decentral ventilation - rum for rum - med fremragende ventilation og maksimal varmegenvinding, enkel installation, uden lange rørføringer og med et lavt energiforbrug - og sidst men ikke mindst masser af frisk luft til alle.
 

DECENTRAL VENTILATION INDEBÆRER MANGE FORDELE SOM FOR EKSEMPEL LAVE INSTALLATIONSOMKOSTNINGER, ET LAVT ENERGIFORBRUG OG EN MEGET HØJ GRAD AF VARMEGENVINDING, HELT OP TIL MERE END 80%.

Decentrale ventilationsanlæg placeres i lokalet tæt ved ydervæggen. En varmeveksler fra Turbovex A/S yder helt op til cirka 80% varmegenvinding.
Ventilation fra Turbovex A/S indebærer i al sin enkelhed installation af et mindre pladsbesparende decentralt ventilations anlæg med varmegenvinding til din bolig - et anlæg, som er tilpasset dit og din families ventilationsbehov. Takket være en kort kanalføring undgås et højt lufttryk - et lufttryk som ellers kunne medføre støjgener og et forhøjet energiforbrug. Bolig ventilation med Turbovex A/S ved roret er kvalitet hele vejen igennem med et lavt energiforbrug, en meget høj genvinding af varme samt en håndsrækning til miljøet som resultat. Se mere om EasyAir.

Når man anskaffer et anlæg med varmegenindvinding, opnår man en lang række fordele: bedre varmeøkonomi og dermed også en væsentlig lavere varmeregning, øget komfort og et bedre og sundere indendørs klima, konstant tilførsel af frisk luft, der er renset for blandt andet polen, mindsket CO2 udledning og en værdiforøgelse af boligen. Fugten i huset reduceres, hvorved risikoen for fugtangreb og skimmelsvamp minimeres. Vores TX anlæg er ventilation med meget høj varmegenvinding og lavt energiforbrug.

KONTAKT OS OG LAD OS FÅ EN SNAK OM DRIFTSIKRE DECENTRALE VENTILATIONSANLÆG FRA TURBOVEX A/S. VI ER EKSPERTER I DECENTRALE VENTILATIONSANLÆG.