Gå til hoved-indhold

Få installeret balanceret ventilation i din bolig eller virksomhed og spar penge

I private boliger, på kontorer, sygehuse, skoler og en masse institutioner er det ganske almindeligt at have ventilations anlæg, der både udsuger og indblæser frisk luft.

Det kaldes balanceret ventilation., men i mange bygninger findes der stadigvæk kun udsugning.

Ved balanceret ventilation sker både tilførslen og udsugningen af luft mekanisk, og det er således som oftest ikke noget problem at styre luften. Det betyder, at man kan bestemme både luftretningen, luftmængden og lufttemperaturen - samt også måden luften blæses ind i lokalet på.

Hos Turbovex A/S kan vi desuden føre en stor del af den udsugede luft tilbage til boligen eller bygningen - balanceret ventilation, ligesom vi kan tilbyde energibesparende varmegenindvinding.

Kontakt gerne Turbovex A/S og hør mere om balanceret ventilation - decentral ventilation. Læs også gerne mere her på hjemmesiden og tøv ikke med at kontakte os for yderligere info.

Har du ikke balanceret ventilation i din bolig eller virksomhed?

I takt med at vores privatboliger bliver bedre og bedre isolerede, bliver indeklimaet dårligere og dårligere. Turbovex A/S kan imidlertid tilbyde en række anlæg til balanceret ventilation.

Derudover kan energien fra udsugningsluften anvendes til opvarmning af indblæsningsluften i flere af vores anlæg. Det er både energibesparende og miljørigtigt, og du opnår en behagelig indblæsnings temperatur.

Med et driftsikkert TX anlæg fra Turbovex A/S får du varme og balanceret ventilation og dermed tillige et sundt og godt indeklima samtidig med, at du sparer på varmeregningen.