Gå til hoved-indhold

Vælg billig ventilation med et driftsikkert anlæg fra Turbovex A/S. Kvalitet til enhver tid

Turbovex A/S kan blandt andet byde på et udvalg af anlæg til billig ventilation i lokaler af enhver størrelse. Vores anlæg TX 250A - der er et decentralt anlæg klarer flere lokaler som for eksempel kontorer med en kapacitet på op til 250 m3 i timen.

Dette anlæg har en varmegenvinding på mere end 80 %, og det er således kun en mindre del af varmen der forsvinder.

Anskaf billig ventilation fra Turbovex A/S, det er simpelthen for dyrt at have et dårligt indeklima. Med utilstrækkelig ventilation falder produktiviteten, ligesom indlæringsevnen og koncentrationsevnen er betydeligt forringet.

Kontakt Turbovex A/S for en indledende snak om billig ventilation til gavn for et godt indeklima - det betaler sig virkelig. Vi kan tilbyde flere anlæg fra de mindste for privatboliger EasyAir til store industrianlæg TX 3100A.

Driftsikker billig ventilation med et ventilationsanlæg med varmegenvinding fra Turbovex A/S.

Få et godt indeklima året rundt med et godt og driftsikkert ventilationsanlæg fra Turbovex A/S. Billig ventilation året rundt med individuel styring, uden effekttab i lange rørføringer, med et lavt energiforbrug 

Vi kan tilbyde billig ventilation med anlæg i flere størrelser og med forskellig kapacitet, kvalitetsanlæg som I vil have stor glæde af i mange år fremover. God ventilation skaber et godt indeklima og skaber glade og mere produktive medarbejdere for en beskeden investering.

Læs mere om billig ventilation her på vores hjemmeside og tøv ikke med at kontakte os for yderligere information.